annicafredberg.se © 2010                    

 

 

 

 

Livsstilsfotografering - vad är det?

 

För mig innebär livsstilsfotografering att man fotograferar en livsstil, ett skeende, en situation. Vi träffas (ofta utomhus) och istället för att stå uppställda brevid varandra med lite nervösa leenden, så agerar ni tillsammans och spontant. Jag följer er och fångar känslor, blickar, rörelser och kärleken mellan er.

 

Det bildalbum som ni efter fotograferingen får tillgång till innehåller både när- och avståndsporträtt, miljöskildringar, och närbilder på uttrycksfulla detaljer.

 

En fotografering innehåller en hel del skratt och efteråt får jag ofta höra att man haft en väldigt rolig och avslappnad timme tillsammans med mig.

 

Kombinationerna är oändliga, och för att boka fotografering behövs egentligen inte någon direkt anledning. Att önska sig bilder på sin familj, tillsammans med sina syskon eller med sin bästa kompis är anledning nog! Det blir minnen som varar hela livet.

 

Familjefotografering
I en miljö som ni trivs i skapar jag minnesvärda bilder av din familj. Värme och spontanitet är ledorden. Varför inte passa på att fotografera dig med dina syskon eller låta farmor och barnbarnen förevigas tillsammans?

 

Gravidfotografering
Ska ni bli föräldrar? Glöm inte bort att fotografera dig under din graviditet!

 

Barnfotografering
Glöm de spända och uppställda ateljébilderna och tänk istället glädje, spring i benen och små personligheter.

 

Porträtt
Kanske behöver du bilder till din dansportfolio, eller kanske bilder att använda på webben. Tillsammans skapar vi bilder där din personlighet kommer fram.

 

Kärleksporträtt

Firar ni ett år eller ska ni förlova er? Eller vill ni bara ha vackra och kärleksfulla bilder på er tillsammans?       

 

Student
Ta på dig finkläderna och studentmössan så fotograferar vi ute i försommargrönskan, och du får personliga bilder med värme och glädje.
Och varför inte göra det med din bästa kompis? Eller ditt kompisgäng?

...Det blir ett minne för livet!

 

 

 

 

 


 Klicka på bilden för att se ett urval av bilder

från barn & familjefotograferingar. 

 

 

 

 

Annica Fredberg. Fotograf.

 

 

"Vilka fantastiska bilder!!! Vi är överlyckliga, de blev precis som vi ville ha dem."

 

"Vad oehört proffsig du är, bilderna utstrålar en massa värme!"

"Tusen tack för en trevlig lördagsförmidag. Vi var så glada och peppade hela helgen...vilken inspirerande fotograf du är!"  

 

 

 

Foto: Stefan Fredberg